FAQ

Veel gestelde vragen aan Jumboteak. FAQ

Wat kan ik verwachten als ik uw zaak bezoek?
Als u bij Jumboteak in Goor komt, kunt u een geweldige grote diversiteit verwachten aan teakmeubelen in allerlei soorten en maten. U kunt vrijblijvend bij ons rondkijken en op verzoek geholpen worden door een van onze verkopers. Alle meubelen die u bij ons ziet kunt u direct meenemen na betaling. Bezorgen kan natuurlijk ook.

Wat zijn de openingstijden?
Zie hiervoor onze Achtergrond informatie pagina.

Moet ik een Aanbetaling doen?
Wij vragen bij maatwerk en speciale bestellingen een aanbetaling van 20%

Kan ik bij jullie pinnen?
Ja, natuurlijk kunt u bij Jumboteak pinnen.

Kan ik op een andere dag bij u langs komen?
U kunt ons op openingstijden bezoeken of op vooraf aangegeven koopzondagen.

Staat alles bij jullie op voorraad?

Ja, in princiepe wel, als het product verkocht is wordt het direct weer besteld in Indonesië. Dus is het artikel even niet voorraadig dan komt het snel weer binnen.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?
Ja, al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Mag ik ruilen?

Binnen één maand mag u het gekochte artikel komen omruilen, op voorwaarde dat het niet is behandeld (bijv. met olie of was). Indien u kiest voor een goedkoper artikel, krijgt u van ons een tegoedbon voor het verschil.

Kunnen de meubelen bezorgd worden?

Ja, dat kan tegen vergoeding. Wanneer u boven de € 2500,- koopt, vragen wij overigens geen vergoeding. Wij bezorgen tot aan de eerste drempel. Op het moment dat u van ons vraagt de meubelen naar binnen te brengen dan zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade.

Wat als ik een klacht heb?

Mail of bel ons! Samen komen we er altijd uit.

Hebben de teakmeubelen van Teakshop een -FSC- keurmerk?

Nee! En wel om de eenvoudige reden dat wij geen nieuw teakhout verkopen!

Ik heb niet gevonden op de site wat ik zoek, doen jullie aan maatwerk?
Ja, wij kunnen alles voor u op maat laten maken in een van onze fabrieken in Indonesië. Er wordt vakkundig een tekening gemaakt van het artikel, waarna het besteld wordt. De levertijd is dan ongeveer tussen de 8 en 12 weken.

Wat zijn de levertijden van bestellingen?
Het bestellen van teak in Indonesie duurd normaal 12 tot 14 weken. Het bestellen van eetkamerstoen duurd normaal 6 tot 8 weken. Dit zijn schattingen en kan echter uitlopen omdat de bestellingen van ver moeten komen namelijk Indonesie, Roemenie en Polen en wij zijn afhankelijk van hun kunnen en transport. Dus wij nemen geen verantwoording als het product een paar weken te laat of te vroeg aankomt in ons magazijn.