Gestoffeerde meubelen

Welkom bij jumboteak specialist in teak maar ook in eetkamerstoelen en bankstellen zo hebben wij meer dan 50 verschillende modellen eetkamerstoelen opgesteld aan tafels in setjes van 4, 6 of 8 zodat u precies kan zien hoe u eetkamer stoel eruit komt te zien bij u thuis.

Helemaal trendy in hip zijn nu de eetkamer stoelen met armleuning. Deze hebben wij ook altijd in voorraad in tal van uitvoeringen. Dus als u bijvoorbeeld een eetkamerstoel met armleuning zoekt in leder, stof, handvat met wieltjes of zonder dan zult u bij ons altijd slagen. Al onze eetkamerstoelen die uit zijn gevoerd met wieltjes zijn speciaal ontwikkeld en getest op parket, laminaat, steen en tegel vloeren. Deze zijn van een zacht materiaal gemaakt en zullen nooit krassen achterlaten op uw vloer.

Nieuw in ons assortiment toegevoegt bankstellen van zeer hoge kwaliteit voor concurerende prijzen in verschillende uitvoeringen en stoffen natuurlijk verkrijgbaar. Dus nu ook voor u bankstel, hoekbank, feautuil naar jumboteak in goor.
 

Armleuning stoelen
Armleuning stoelen
Armleuningstoelen wielen
Armleuningstoelen wielen
Eetkamerstoel wielen
Eetkamerstoel wielen
Eetkamerstoelen
Eetkamerstoelen
Bankstellen
Bankstellen
Kleurstalen voorbeelden
Kleurstalen voorbeelden