Kleuren van teak

Wij besteden het kleurwerk uit aan een bedrijf, welke gespecialiseerd is in het kleuren, behandelen en lakken van teakmeubelen. De kleuren daarvoor kunt u zelf bepalen door middel van onze kleurstalen. Zit uw kleur er niet bij dan kunt u altijd nog een kleurstaal meenemen van thuis zodat onze spuiter het speciaal voor u op kleur kan maken.

Indien wij uw meubelstuk hebben gespoten op kleur is het niet meer mogelijk om het later om te ruilen voor iets anders. Ongekleurde, dus blank teakhouten meubelen kunnen wel binnen 1 maand na ontvangst -ongeacht de toestand- weer worden omgeruild tegen andere meubelen uit onze voorraad. Graag zelf langskomen met de meubelen. Een afspraak is niet noodzakelijk.

Alle kleuren zijn mogelijk, inclusief white wax en of krijtwas. Vanzelfsprekend zorgen wij voor het vervoer van uw aankopen naar dit bedrijf. We proberen altijd uw aankopen binnen 2 weken na aankoop "in de kleur" te hebben klaarstaan voor verzenden/afhalen in ons bedrijf.

Wij verkopen overigens 90% ongekleurd teak, omdat onbehandeld teak niet alleen fraai is, maar ook bijzonder onderhoudsarm. Wij verkopen ook teakolie, en diverse andere onderhoudsmiddelen om zelf te kleuren, tegen gunstige prijzen.

Tip; wanneer u een teaktafel kleurt; vergeet dan niet de onderkant van het blad mee te kleuren, dit voorkomt krimpscheuren.