Teak Outlet

Jumbo teak outlet
Welkom bij JUMBOTEAK een van nederlands grootste teak outlet winkels hier verkopen wij een groot assortiment teak houten meubelen die allemaal uit voorraad geleverd worden. En zoals bij een teak outlet verwacht wordt, natuurlijk ook voor zeer gunstige en voordelige prijzen.

Bij jumboteak kunnen wij u goedkoop teak aanbieden doordat wij zelf onze meubelen importeren als groothandel en zelf het hout inkopen in indonesie. Hierdoor kunnen wij de prijsen zelf hanteren en u goedkope teak meubelen en tafels aanbieden in onze teak outlet. Met een goede duurzaamheid, constructie en natuurlijk kwalitatief mooi gerecycled hout.

teak outlet
Bij ons vind u onder 1 dak van 2500 vierkante meter veel goedkope teak meubelen. In alle modellen en maten die u maar kunt wensen in een teak outlet, dus misvragen naar een model gaat niet snel. Doordat wij onze eigen import hebben vanuit indonesie en naast het particulier verkopen ook een groothandel hebben kunnen wij zorgen voor een constante aanvoer van teak meubelen, tafels, dressoirs en kasten voor teak outlet prijzen. Ook houden wij zo veel mogelijk in voorraad zodat u direct u meubelen mee kunt nemen met een teak outlet korting van 10% van de normale prijs.

Dus betalen, inpakken en wegwezen. Maar wij kunnen u natuurlijk ook de volle service verlenen in onze teak outlet door bijvoorbeeld de meubelen en tafels te kleuren, lakken, schuren, vermaken en bij u thuis af te leveren